Dakbedekking

Wij zijn gespecialiseerd in dakbedekking van zowel platte daken als pannendaken. Indien gewenst komen we op locatie de situatie bekijken. In overleg bespreken we de wensen en vertalen deze door naar een passende oplossing. Op basis van uw wensen en de situatie maken we een offerte die we persoonlijk bij u afleveren en toelichten.

Platte daken

Met onze ervaring bieden wij een hoogwaardige oplossing voor platte daken in allerlei soorten en maten. We verzorgen zowel renovatie als nieuwbouw.

Alle platte daken voeren wij uit met een 2-laagse dakbedekking en indien nodig met een Alu gecacheerde Pir isolatie. We werken voornamelijk met SBS dakbedekking van De Boer en indien gewenst met EPDM dakbedekking. Tevens verlenen wij 10 jaar garantie op volledig uitgevoerde werkzaamheden.

Pannendaken

Met onze ervaring bieden wij een hoogwaardige oplossing voor pannendaken in allerlei soorten en maten, zowel nieuwbouw als renovatie. Van dakplaat tot nokvorst, we verzorgen het gehele pannendak, inclusief de verholen goten, kilgoten loodwerk en dakgoten.Overige Werkzaamheden